21 Aralık 2012

 


21 Aralık 2012

2013 – YENİ DÜNYANIN BİRİNCİ YILI
İHTİŞAMLI BAŞLANGIÇ
BAŞMELEK METATRON
James Tyberonn kanalıyla

Selamlar Üstatlar!

Her birinizi kendini güçlendirme alanı ile ve destekleyici enerji ile kuşatıyoruz, çünkü her biriniz Yükseliş yolunuzdaki gerçek Üstatlarsınız. Size ilham ve berraklık sunmak bizim amacımızdır, ama aslında kutsal ve egemen bir VARLIK olarak bu mesajda ve bu tür herhangi bir “kanallık” mesajında ayırt etmeyi uygulamanız her zaman zorunludur.

Gerçekten kutlu bir yıl olan 2013 ile ilgili bu mesaja bazılarınızın sahip olabildiği korkulara değinerek başlayacağız. Öncelikle size Gezegenin Yükselişinin gerçekleşeceğini söylüyoruz. Bunu siz mümkün kıldınız. Ama gerçekleşen şeyin Dünya Gezegeninin mezuniyeti, 12 Boyuta genişlemesi olduğuna açıklık kazandırmak istiyoruz.

Uzun Sayım Takvim

Maya araştırmacılarınızın çoğu, 21 Aralık 2012 tarihinin neyi ima ettiğini anlamaya çalıştılar. Bu takvimin Mayalar tarafından değil, onların ‘Yıldız Ulusu Tanrıları’ tarafından yazılıp yazılmadığını sorguladılar. Bazıları bunun gezegen için felaketsel bir son olduğunu ima ettiler. Diğerleri bazı korunmuş Maya metinlerinde ima edildiği gibi ‘Yıldız Tanrılarının Geri Dönüş’ tarihini işaret ediyor olabileceğini hissettiler.

Yükselişin yeni bir başlangıç olduğunu söylüyoruz. Ve 2013′te Dünya, kehanet edilen ‘Geri Dönüş’e izin verecek olan yeni formattadır. Ancak çok fazla sözü edilen ‘Temas’ düşünebileceğiniz 3B şeklinde gerçekleşmeyecek. Bunun yerine bu, insanlığın bilinçli şekilde yüksek boyutlara çıkma, bilinçli olarak yüksek boyutlara yükselme yeteneği olacak. Temas bu şekilde gerçekleşecek. Bu artık yardımsever öğretmenlerin yardımcı olmak için 3B’ye fiziksel olarak tezahür etmek zorunda oldukları bir gezegen değildir. Yeni Dünya şimdi insanlığın çok boyutluluk içinde kendi gerçek doğasının daha fazla farkında olmasını sağlayacak olan Kristal Izgaradaki matriksi taşıyor. Bu gerçekleşecek. Ve bunu yaparken sizler beklemekte olduklarınızın SİZ olduğu gerçeğinin farkında olacaksınız!!!

Her Şey Zamanında

Bu bir kaç yıl daha sürecek. Ama 2013′de başlıyor.

Daha önce söylediğimiz gibi, İnsanlığın topluca Yükselişi yaklaşık 300 yılda gerçekleşecek! Ve aslında bu da gerçekleşecek, ama İnsanlığın Yükselişini sağlayan kesinlikle Dünya’nın Yükselişidir. Her şey zamanında, her şey vakti gelince gerçekleşecek. Anlıyor musunuz?

Bu nedenle, insanlığın büyük çoğunluğu Dünyada yakında olacak herhangi bir değişim görmeyecek. Onlar 22 Aralık 2012′de uyanıp “Bu kadar büyütülecek ne vardı?” diyecekler. Yol üzerinde olan sizler bile, gerçeklemiş olan görünür bir değişim görmeyeceksiniz. Bir an için hepinizin etrafınızdaki dünyaya bir bakmanızı nazikçe istiyoruz. Ne görüyorsunuz?

Medyanızın bakışı hala savaş, açlık, felaket ve ekonomik çöküş tahminleri bildiriyor. Ve yayınlanan şey, 3B’de görülen şeydir. Bu kasvet ve vahim durumlar ile dolu, öyle değil mi?

Bu konuda kıyamet kehanetleri özellikle en yoğun döneminde değil mi? 3B kıyamet spekülatörlerinin çoğu özellikle bu arenada verimli bir zemindeler, kuyruklu yıldızların, asteroidlerin çarpması, depremler, afetsel kutup değişimleri ve ekonomik çöküş ile ilgili korku üretiyorlar. Kötümserler bunun farkında olsun ya da olmasınlar, ürettikleri korku ile besleniyorlar.

Üstatlar, gezegende felaketleri kehanet eden ve korku alarmları çalan kötümserler her zaman oldu ve olmaya devam edecek. Farkedilmeyen şey, negatifliğe köklenmiş oldukları görülen bu insanların bile dualitede bir amaca hizmet ettikleridir ve elbette tüm dünyaya hızlı bir bakış onların görüşünü doğrulayacaktır. Ama bunun eski enerji olduğunu söylüyoruz. Ve umudunuzdan vazgeçmenizi veya özgür iradenizi bırakmanızı söylemek Ruhun rolü değildir. Bizim mesajımız size Kutsallığınızı anlatmaktır ve aslına bakarsanız, gezegenin şu anda ‘Yeni Dünyanın BİRİNCİ yılının’ eşiğinde olduğunu anlatmaktır. Gerçekte insanlık bunu izleyecek ve hızla Yükselecek. Sizler bunun gerçekleşmesi için kesinlikle doğru yoldasınız.

Tekrar Gezegenin Yükselişinin gerçekleştiğini söylüyoruz ve insanlık bunu gerçekleştirdi. İnsanlığın çoğunluğu bunu 3B bilincinde farketmese bile Dünya aslında değişti, yeni bir paradigmaya mezun oldu. Bu nedenle eski enerjiyi, KORKUYU bırakmanın zamanıdır. Kıyamet kehaneti, Küresel Afetsel felaketler GERÇEKLEŞMEYECEK. Ekonomi kaosa düşmeyecek. Bu neye hizmet ederdi? Bu, Yeni Gezegendeki yol değil. 2013′te yeni güneşin ağaracağını temin ederiz ve bu aslında değişimin güneşidir. Görkemli Yeni Dünyanın ışığını getirir. Ve Sevgililer, görkemli diyoruz. Bu yeni çağda, arayıcılara neşe yansıtmak, ışık yansıtmak zorunludur, çünkü Kristal Armoniklere genişlemede, yansıttığınız zihinsel ışığın her fotonu büyütülür. Ve bu, Yeni Enerjide çok daha hızlı gerçekleşir. Bu nedenle yaratım gücünüz artarken rolleriniz yeni bir yardımseverliği benimsemektir.

Öyleyse 2013′ün ayrıntılarından konuşalım!

2013: Yeni Dünyanın Birinci Yılı

2013, 2012 yılından bir çok şekillerde inanılmaz daha önemli bir yıldır. Birçoğunuz 2012′nin zirve olduğunu ve onu izleyenin beklenenden daha azı olduğunu hissetmiş olabilirsiniz. Sevgililer, sizin işiniz sadece şimdi başlıyor! Ve 2013′ün hepinizin ruhsal kontratınızın gerçekleştirilmesiyle kabul ettiğiniz zorluklar ve görevler getirdiğini söylüyoruz. 2013 dünyanın her anlamında yeni bir başlangıçtır. Ama yan gelip yatma zamanı değildir. Yeni Dünya kendi ardışık lineer akışında çokboyutlu kesişim noktaları ve zaman – kapıları içerir. Yükselişin gerçekleşmesine izin veren zengin bir çok zaman noktalarıdır. Bu noktalar, gelecekten temsilciler olan, Siriuslu – Pleiadesli – Arkturuslu Gezginler ve Kod- Taşıyıcıları olan birçoğunuzun Yükseliş için gezegende olmak üzere bu portallardan girdiğiniz kapılardır. Ve birçok şekillerde, misyonlarınız henüz başlıyor.

2013, kod – taşıyıcıların yarı küreden küresel tarza kadar, bu noktaları birlikte dikmeye başlayacağı programlanmış bir periyottur. Kod Taşıyıcıların kuzey yarıküre ve güney yarıkürenin enerjilerini harmanlayacakları özel bir öneme sahiptir. Güneyde Patagonya, Uluru, Paskalya adası ve Kilimanjaro gibi belirli anahtar zirveler, gelen yıllarda Yeni Gökkubbeye demirlenecek.

Yükseliş – öncesi Kod Taşıyıcılar olarak hizmet etmiş olanlarınız, anahtar noktaları Yeni Gökkubbenin doğurulmasına bağlama daha büyük rolünü üstlenmek için çağırılacaksınız.

Yeni Gökkubbe 2013′te Başlıyor

12-12-12′de Kristal Izgaranın tamamlanması, Yeni Gökkubbenin oluşumunu doğuracak. Yeni Gökkubbe İnsanlığın Yükselişi için çok önemlidir ve aslında tamamlanmış ızgaranın uzantısıdır.

Gezegeninizdeki belirli noktalar, bunların bağlantı noktaları olmasını sağlayan nadir enerjilere sahiptir. Newgrange bunlardan biridir, Paskalya Adası bir diğeridir. Her ikisi de çok fasetli, çokboyutlu ızgara noktalarıdır. Her ikisi de boyutları ve zamanı aşan oktahedronal (sekiz yüzlü) Portallardır. Her ikisi de 144 Kristal Izgaranın yıldız şeklindeki çifte beşli on iki yüzlüsünün zirve noktalarına direkt olarak bağlıdır.

Bunlar, 12-12-12 tamamlanmasının ve 21 Aralık 2012 yeniden doğumunun (yeniden başlatılmasının) ardından kendiliğinden erken oluşuma başlayan Yeni Gökkubbeye direkt olarak bağlanacak tarzdadır. Yükselişin yükselme süreçlerinin 12-12-12′de gerçekleştiğini not etmek önemlidir. 12-12-12 Kristal enerjinin Yeni Dünyada tezahür etmesine izin verir. Gezegenin yeni DNA’sının Kristalin Alandaki ağa bağlanmasına, Yeni Izgaraya bağlanmasına ve ‘İnsan Izgarası’ ile birleşmesine izin verir. Bunların hepsi 12-12-12′de saat 12:12′de gerçekleşiyor. Sonra yeniden başlatma gerçekleşiyor ve 21 Aralık 2012′de ‘Yeni Dünya’nın doğumunun’ gerçekleşmesini sağlıyor.

O zaman yeni çalışma başlıyor.

Yeni Gökkubbe

Daha önce sizlerle yeni Gezegensel Gökkubbenin doğumu hakknda konuşmuştuk. Bu, çağlar önce olduğu gibi dünyayı çevreleyecek olan sedef parlaklığında frekanssal kemerlerin iki eliptik bandı şeklinde maddileşecek. Bunlardan biri rezonant sinerji içindeki oldukça saflaşmış Elektro – Manyetiktir ve altın bir renk tonu yayar. Diğeri Kristalindir ve parlak platin bir renk yayar.

Bunlar 144 Izgaranın 144 çifte – beşli dodecahedronu üzerinde dönecek. Oldukça teknik terimlerle, gökkubbe ızgaraya arayüzey oluşturmak için piezoelektrik azaltmada supra – kristalin frekans salınımlarını dönüştürme fonksiyonunu gerçekleştirecek, böylece Tula’dan, Büyük Merkezi Güneşten gelen Birleşik Alanın gamma – kristalin enerjilerinin tam devre bütünleştirilmesini sağlayacak. Daha anlaşılır terimlerle, gökkubbe güçlü göksel enerji dalgalarını Dünya Planında daha kolay alınabilecek yararlı bir forma dönüştürecek.

Bir anlamda, gökkubbe muazzam bir dönüştürücü ve aşırı gerilim koruyucudur! Saf göksel enerjileri enerjisel olarak ‘cilalayacak’ ve dünyanın 12 boyutunda uygulamaya daha ileri formatlayacak.

İki eliptik bant OM frekans alanı yaratacak. Bunlar 2038′de gece gökyüzünde ışıldayacak ve Kuzey Işıklarına (Aurora Borealis) benzer görünecek.

Yeni Gökkubbenin demirlenmesinin başlangıç aşaması 2013 Mart Ekinoksunda başlayacak. Paskalya Adası ve Patagonya dahil (51 nci enlem) birçok anahtar vektörlerde gerçekleşen bir açılış olacak.

Her ikisi de Akash denilen bilinç birimlerinin kodlanmış yüklemelerini alacak. Bu aktive edici ışık enerjisi yüklemeleri 2013′te güney yarıküredeki başlıca ana Phi Piramit oktahedron enerjileri ve yapılarında alınacak. Birçok insan bunları demirlemeye çekilecek.

Yeni Dünya’nın Elçileri

Daha önce size açıkladığımız gibi, beşinci boyutun ötesindeki boyutlardan, hem Dünya’nın geleceğinden hem de yüksek boyutlu dünyaların geleceğinden 2013′te sizin için daha iyi anlaşılır olacak olan amaçlarla bu zamanda Dünyaya gelmeyi seçen çok sayıda ruh vardır.

Sizler gerçekte Kristalin Işığın Elçilerisiniz, Sevginin Temsilcilerisiniz. Sizin terimlerinizle lineer Dünya zamanında son kırk yılda ortaya çıkmış olan çalkantılı zamanlarda ve 2038 anahtar noktasına götürecek olan sonraki yirmi altı yılda sunulacak olan zamanlarda insanlığa yardım etmek için gelecekten geri geldiniz.

Görüyorsunuz birçoğunuz sadece geleceğinizden 2011′deki geçmiş rollerinize ve 2012′deki rollerinize uyandınız. Ve bu kasten idi. Bu iki yılın zaman kapıları 2013 ten 2038′e kadar üstleneceğiniz çalışma için tetik noktalarıydı. Görüyorsunuz, Yeni Gökkubbe 2038 yılında tamamlanıyor. Bu Piramitlerde yazılı değil mi? Aslında Edgar Cayce bu 2038 yılından üstü kapalı şekilde bahsetti. Bu, insanlığın Yükselişinde bir diğer büyük mihenktaşıdır.

Bazılarınız 2038′de fiziksel olarak var olmayacaksınız, ama bu görev için çağırılanlara yardımda anahtar misyonlarınız olacak. Demirleme noktalarına bağlanmada ön – montajı sağlayacaksınız ve Yeni Gökkubbenin 2038 tamamlanması için Kristal Çocukları araştıranlara ilham vereceksiniz.

Görüyorsunuz, birçoğunuz bir çok kez başka gezegenlerin ve başka dünyaların Yükselişini deneyimlediniz ve riskleri biliyorsunuz. Mekanikleri anlıyorsunuz. Ve geriye kalan şey, yeni yönün oluşturulması, Yeni Gökkubbenin demirlenmesidir.

Ama asla unutmayın, Kodları demirleye ilave olarak 2013′te ışığınızı parıldatarak ve Korkunun son sancılarına, Eski Enerjinin son açgözlü tekmelerine yenik düşmeyerek herkese yardımcı olmak zorunludur.

2013′te Neler Olacak

2013′te olan şey yeni bir başlangıçtır. Bu yeni başlangıç Yeni Dünya’nın Yeni Kalıbıdır. Dünyanın Yükselişi boyutsal revizyonu ve gezegenin genişlemesini sağladı. Dünya 5 nci boyuttan 12 nci boyuta uzanan Kristalin Alana genişledi.

2013′nin Güç Tarihleri & Aktivasyon Safhaları

2013′ün enerjileri, insanlık tarafından 2011 ve 2012′de deneyimlenen artan frekansların engelli koşu parkurundan daha az yoğun olacak. Ve 2013′de idare edilmesi daha kolay olacak.

2013′te belirli tarihlerde gerçekleşen bazı anahtar frekanslar var. Ekinokslar, gündönümleri ve tutulmalar son derece güçlü, her biri Yeni Dünya’nın eşsiz portal açılışlarını temsil ediyor. 2013′ün ekinoksları, gündönümleri ve özellikle 5 tutulması sırasında, enerjilerin yeniden güçlenmesi gezegeni sel gibi basacak. Bu kesinlikle, bu astronomik pozisyonlarda gerçekleşecek olan doğal bir sinerjidir. Çünkü bu üç olay (ekinokslar, gündönümleri ve tutulmalar) bu tür transferler için her zaman eşsiz olan kapıları, açıklıkları açar.

2013′te bunlar, 2009′dan bu yana gerçekleşenlerden güçlü olan olaylardan daha fazla çok fasetlidir. 2013′teki aşağıdaki tarihlerden her biri şunları sunar:

1) Yeni Dünya’da kendini keşfe doğru daha derin içgözlem zamanı

2) Güç düğümlerinde güçlü enerjiler, güçlenmiş vizyon ve lusid rüyalar

3) Enerjileri yeniden yükleme & dengeleme penceresi

4) Mart Ekinoksu: gezegendeki belirli noktalarda Gökkubbeyi Demirleme.

2013′ün bu anahtar tarihleri aşağıdaki gibidir:

** 20 Mart 2013 – Ekinoks

** 21 Haziran 2013 – Gündönümü

** 22 Eylül 2013 – Ekinoks

** 21 Aralık 2013 – Gündönümü

Tutulmalar hem bireysel olarak hem de gezegen için değişimin katalizör enerji tetikleyicileri açısından daha fazla eşsiz bir nitelik alacak. 2013′de bunlar özellikle güçlü olacak. Ekinoks ve gündönümlerinde kendini yönetme ve ayarlamaya doğru aracılık ettikten sonra, hayatınızda yön değiştirmek için mükemmel zaman olacaktır. 2013 yeni bir Gezegen, yeni bir zamandır ve birçoğunuz yenilenmiş bir amacı keşfedeceksiniz ve farklı yollar alacaksınız veya yeni bir perspektif ya da yeni grup işbirliği ile aynı yolda kalacaksınız. Birçoğunuz 2013′te yeni bir amaç keşfedeceksiniz veya daha önce uykuda olan verimli bir yeteneği yüzeye çıkaracaksınız.

** Ay Tutulması 25 Nisan 2013

** Güneş Tutulması 10 Mayıs 2013

** Ay Tutulması 25 Mayıs 2013

** Ay Tutulması 18 Ekim 2013

** Güneş Tutulması 3 Kasım 2013

2013′te büyük önemi olan iki özel aşama olacak.

Birincisi 10 Mayıs – 22 Haziran arasındadır, bu tarihler arasında Üçlü bir açılış gerçekleşiyor, yeni yönün yeniden dengelenmesini sağlıyor. Bu periyot bir güneş tutulmasını ve bir ay tutulmasını kapsıyor. Bu ayrıca Kod Taşıyıcıları için güç düğümlerine yolculuk için güçlenmiş bir zamandır.

İkinci üçlü aşama 20 Eylül ve 4 Kasım arasında gerçekleşiyor. Bu, ilk üçlüde gerçekleşmiş olan şeyin tamamlanmasıdır. Bireylerin yeni benliği, yeni amacı, yeni partnerliği, işbirliğini veya yönü tezahür ettirme zamanını temsil eder. Yoğun yeniden enerjilendirme, yeniden canlandırıcı yaşam gücü zamanıdır.

Bitirme

2013′ün akma, çiçek açma zamanı olduğunu söylüyoruz. Birçoğunuz için değişim zamanı olacak. Gezegende yeni bir enerji var. Bunu siz yarattınız. Yapılacak çok fazla şey var. Bu zamanı rollerinizi bulmak için kullanın. Kararsız olanlarınız, liderlik rollerine kendinizi adamayı, kitabınızı yazmayı, içsel sanat yeteneğinizi ifade etmeyi düşünün. Enerji en yüksek hayrınızı destekleyecektir.

2013′de, soluklanacaksınız. Yeni misyonlar üstleniyorsunuz. Kod Taşıyıcılar için bu, kodlama ve Yeni Gökkubbeyi demirleme yeni rolüdür ve 2013′de başlıyor.

Ben Metatron’um ve sizinle bu Gerçekleri paylaşıyorum. Sizler Sevgililersiniz.

… Ve öyledir…

© 2012 James Tyberonn. Tüm Hakları Saklıdır

www.Earth-Keeper.com

(Çeviri: Saffet Güler)

Metatron Mesajı James Tyberonn tarafından aktarılmıştır. Bu bilginin alıcısı olarak James Tyberonn, Başmelek Metatron adına evrensel telif hakkına sahip çıkmaktadır. Bilgi değiştirilmediği, kısaltılmadığı, özetlenmediği, ilave yapılmadığı ve yazarın ismi ve website adresini eklendiği sürece websitelerinde yayınlanabilir. Dergilerde veya bültenlerde, yalnızca yazılı izin alınarak yayınlanabilir. E- mail Tyberonn@hotmail.com

 Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış


Yorum yap